O nama

Plesni klub Beo Dance

Postojimo od 1990. godine i lideri smo u sportskom takmičarskom plesu. Kada smo počinjali svoj rad zamislili smo cilj da napravimo vrhunske takmičare i da svetski ples dovedemo u naše krajeve, a nakon svih ovih godina u tome smo i uspeli.

Međunarodna dostignuća

emoji_events

Takmičenja i titule

Naši plesni parovi godinama unazad osvajaju titule prvaka na domaćim i međunarodnim takmičenjima i uspešno predstavljaju zemlju na svetskim i evropskim prvenstvima o čemu svedoče mnogobrojni pehari i medalje.

Da bismo stvorili vrhunske takmičare počinjemo da radimo sa njima od najranijeg uzrasta u našoj školi plesa za decua zatim kroz sve takmičarske kategorije vodimo parove do vrha međunarodne plesne scene.

Pored velikog broja manifestacija i takmičenja koje Beo Dance kao član Plesnog saveza Srbije organizuje godinama, od 2023. godine organizujemo GrandSlam Beodance Open čime su Beograd i Srbija postali nezaobilazna tačka na mapi svetskog plesa.

0

Godine tradicije

0

Osvojenih nagrada

Međunarodna federacija sportskog plesa WDSF je prepoznala kvalitet našeg dosadašnje rada i nakon 20 godina organizovanja međunarodnog takmičenja u sportskom plesu „Beodance Open” omogućila da takmičenje dobije GrandSlam rang što nam je otvorilo put da ugostimo najbolje svetske plesače i plesačice i na taj način mladim domaćim takmičarima i budućim plesačima prikažemo vrhunski nivo sportskog plesa, zbog čega smo veoma ponosni.

Partneri: