Naš tim

Krećemo ritmom tvojih snova!

Iskusni i stručni instruktori koji pored metodičkog rada imaju i odličnu demonstraciju, garantuju kvalitetnu plesnu obuku koja će ujedno popraviti vaše držanje i liniju tela, poboljšati kondiciju, učiniti da steknete više samopouzdanja i da se dobro zabavite.

Nenad Jeftić

Trener, osnivač Škole i međunarodnog turnira Beodance Open, potpredsednik WDSF

Nakon aktivne plesne karijere posvetio se radu sa mladim takmičarima sa kojima je dugi niz godina osvajao državna i druga prvenstva. Uporedo za trenerskim radom bavio se unapređenjem sportskog plesa u Srbiji kroz rad u Plesnom savezu. Međunarodnu karijeru upotpunio je učešćem na mnogoborjnim svetskim takmičenjima kao sudija, a trenutno je posvećen razvoju sportskog plesa na svetskom nivou kao potpredsednik Svetske plesne federacije za sport (WDSF).

Svoju viziju da najbolje plesače iz celog sveta dovede u Beograd, Srbiju i region ispunio je dobijanjem prava na organizaciju najvišeg ranga takmičenja u sportskom plesu –GrandSlam turnira.

Slobodan Milekić

Instruktor, koreograf, osnivač Škole

Plesom se bavi od 1982. godine, a od osnivanja Škole radi kao instruktor za odrasle. Prvi formacijski tim u Srbiji sa kojim je osvojio prva i druga mesta na državnim prvenstvima, pokrenuo je 2005. godine. Radeći kao koreograf i trener tokom deset godina sa timom je učestvovao na svetskim i evropskim prvenstvima.

Trenutno je instruktor polaznicima škole plesa za odrasle i tečaja argentinskog tanga. Takođe, veoma uspešno pravi koreografije prvog plesa koji je poslednjih godina veoma popularan među mladencima.

Antal Gece

Trener, instruktor, sudija

Nakon aktivnog takmičarskog perioda formacijskog tima koji je kao šampion ili vicešampion Srbije učestvovao na evropskim i svetskim prvenstvima, nastavlja rad kao trener formacijskih timova.

Sa licencama Trener sportskog plesa i Učitelja sportskog plesa za decu Plesnog saveza Srbije, punih 25 godina aktivno radi na edukovanju dece od predškolskog uzrasta do trenažnog procesa osvajača državnih prvenstava svih uzrasta. Takođe, radi sa odraslima od početnog do naprednog nivoa, kao individualni trener sa rekreativcima i parovima za prvi mladenački ples.

Licencirani je sudija Plesnog saveza Srbije najvišeg A nivoa, član UO PSS-a, a u proteklih 17 godina redovno učestvuje u obuci završnih razreda srenjih škola za Maturantski ples u Pančevu.

Mišel Munćan

Instruktor

Započeo je svoju plesnu karijeru 2000. godine sa nepunih sedam godina, da bi već nakon tri godine postao takmičar. Prolazeći kroz sve starosne i bodovne kategorije Plesnog saveza Srbije, više puta je osvojio titulu prvaka na Državnom prvenstvu i prva mesta na mnogim turnirima. Kao član reprezentacije predstavljao je Srbiju na mnogobrojnim evropskim i svetskim šampionatima od 2011. do 2021. godine. Promovišući sportski ples i plesni klub BeoDance nastupao je na raznim kulturnim događajima i televiziskim emisijama, a plesna iskustva takođe je sticao i na pozorišnim daskama. Pored takmičarske uloge od 2014.  godine u Školi ima ulogu i učitelja plesa i to od najmlađih polaznika i predškolaca do najstarijih plesnih entuzijasta.

Dejan Vuletin

Instruktor

Plesom se bavi od 2003.godine, a takmičarsku karijeru započeo je tri godine kasnije. Bio je vicešampion Srbije u latinoamerickim plesovima i u kombinaciji 10 plesova u kategoriji stariji omladinci od 16-19 godina. Pored takmičenja u kategoriji plesnih parova bio je i čan formacijskog tima BeoDance. Trenutno radi kao instruktor plesa za odrasle.

Višnja Polić

Instruktor

Zaljubljena je u ples od malih nogu kada je, još pre polaska u školu, počela da se bavi folklorom, a ubrzo i sportskim plesom.  Zahvaljujući svestranim interesovanjima, baveći se uporedo glumom i pevanjem  stekla je iskustvo javnog nastupa i komunikacije sa publikom. Kao instruktor plesa standardnih i latinoameričkih plesova prenosi svoje znanje i ljubav prema sportskom plesu na decu i odrasle polaznike tečaja.

Petar Milojković

Instruktor

Plesom se bavi 25 godina, prvo kao aktivni takmičar koji je između ostalih nagrada osvojio 3. mesto na Prvenstvu Srbije u kombinaciji 10 plesova, a kasnije kao instruktor za decu i odrasle.  U svom trenerskom radu sa decom posebno izdvaja titulu državnog prvaka u formacijakom plesu za devojke kao i niz drugih uspešnih takmičenja na koja je vodio mnoge generacije takmičara.

Sara Janković

Instruktor

Plesom se bavi od svoje sedme godine, višestruki je državni prvak u standarnim plesovima i trostruki državni prvak u kombinaciji 10 plesova.

Ljubav prema deci ju je inspirisao da se usavršava kao trener za decu osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta. Iako zaposlena u zdravstvu koje joj je primaran posao, ljubav prema plesu koja je počela u ranom detinjstvu nije je napustila i svakodnevno je prenosi na decu koju uči plesu.